Crazy Butcher, Restauracja w Gdańsku

Realizacje

Fit out restauracji Crazy Butcher

Budowa restauracji to jeden z najtrudniejszych elementów fit outu. Relatywnie niewielka powierzchnia w połączeniu z dużą ilością elementów wykończeniowych oraz konieczność skoordynowania wszystkich instalacji branżowych, dostosowanych pod specjalnie zaprojektowaną technologię kuchni wymaga precyzyjnego planowania oraz zapewnienia terminowych dostaw. Zrealizowana budowa restauracji Crazy Butcher to 160 m2 radości z wykonanej pracy. Jesteśmy niezwykle dumni, że udało się nam dotrzymać terminów oraz dostarczyć klientowi niezwykłej powierzchni!

Fit out obejmował:

  • Kompleksowe prace budowlane aranżowanej powierzchni
  • Wykonanie instalacji elektrycznej
  • Wykonanie instalacji sanitarnej
  • Roboty wykończeniowe
  • Wykonanie przejść ppoż zgodnie z obowiązującymi przepisami
  • Zabudowy meblowe

Czas realizacji: 12 tygodni

Ważne: Użytkowanie strony oznacza zgodę na używanie plików Cookies i innych technologii. Więcej w polityce prywatności